Sunday, July 31, 2011

Koran expo 2011

(Drink Cold, Palestina child's blood, Dracola, Anti zionism- did you know CocaCola co. supports Israel?)

(UN claims to rescue but sends to death trap)

Můj bývalý německý spolubydlící Amin přišel s tím, že se koná nějvětší veletrh okolo koránu a islámu na světě. Tak jsem zorganizoval mezinárodní výpravu. Jako obyvykle nás po cestě zastavilo asi 5 lidí, ptali se odkud jsme a co tu děláme, vzali si naše čísla a maily atd.
(seznam úspěšným lidí, kteří podporují Izrael)
Veletrh se konala na budoucím svatém místě. Je to nějaká svatyně, jméno si nepamatuju, ale až se dostaví, bude největší na světě. Je to něco jako mešita, ale lidi se modlí venku. Je to obrovský areál asi pro 150000 lidí. Veletrh byl v jedné z krajních budov, které jsou dokončené.
(sponzoři genocidy)
Zítra má začínat ramadám, takže tady kolem toho je velké pozdvižení. U vchodu bylo hodně dalekohledů, kterými jsme pozorovali planety. Nějak se podle toho určuje, kdy začíná ramadán, ale moc jsem to nepochopil.(If the Europian set fire to Holocaust, why the Palestian have been sentenced to burning in this fire?)

Na veletrhu bylo snad úplně všechno, co se islámu týká. Nejlepší byla protižidovská a protizápadní propaganda, ostaní věci souvisí hodně s koránem a jeho výkladem, takže nuda.Na fotkách je pár plakátů. Většinou jsou protižidovské, proti facebooku, seznam největších ekonomických sviní,...

(We intrude into your most private and secret life, without any border your security and the most private parts of your life is shared with all the world, FACEBOOK)

No comments:

Post a Comment